Kdo smo in kaj počnemo

Blagovna znamka Pharsol Protect jamči zaščito, varnost in udobje, ki ga zagotavljamo našim kupcem že od leta 2016. Podjetje je aktiven akter na trgu vseh vrst delovnih oblačil, obutve, zaščitnih sredstev, osebne varovalne opreme in ostalih proizvodov, ki zagotavljajo varno izvajanje delovnih procesov. Blagovna znamka PharSol Protect deluje pod okriljem družbe Pharsol d.o.o.

Podjetje je bil prepoznano s strani Slovenskega podjetniškega sklada in uspešno pridobilo dve različni vrsti financiranja, kar nam je omogočilo, da smo pospešili svojo rast v letu 2019. Naš uspeh je bil prepoznan tudi s strani Health Venture Lab pospeševalnika, ki ga vodi Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo (EIT). Vsa leta od ustanovitve smo tudi član Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI).
Paris
Naša misija je poiskati in zagotoviti rešitve za varen in udoben delovni proces v vašem delovnem okolju. Pomagati želimo proizvodnim in storitvenim podjetjem, da svoje delo opravljajo kvalitetno in varno ter imajo za svojo opremo tudi potrebne certifikate varnosti. Cilje dosegamo s pomočjo partnerjev na področju delovnih oblačil in zaščitne opreme, ki pa jo lahko po željah kupca tudi unikatno nadgradimo s storitvami tiska ali vezenja.
V spreminjajočem se svetu želimo postati vaš stalen in zanesljiv partner na področju delovnih oblačil, zaščitne in osebne varovalne opreme.
Kje nas lahko najdete?

Nahajamo se v Sloveniji, Evropi. Najdete nas na sedežu podjetja v Spodnjih Hočah, naše pisarne pa so tudi v Ljubljani.

Glavna pisarna in skladišče

Pharsol d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Kontaktna oseba

Jure Rajh, vodja prodaje
Telefon: +386 51 345 131
E-mail: jure.rajh@pharsol.com